WEBSITES VOOR BEWUSTE ONDERNEMERS, COACHES EN THERAPEUTEN

WEBSITES VOOR BEWUSTE ONDERNEMERS, COACHES EN THERAPEUTEN

Ben jij een ondernemer die de wereld om je heen mooier, gezonder of bewuster maakt met jouw product of dienst? Bijvoorbeeld omdat je mensen coacht of masseert, (h)eerlijk kookt in je restaurant, sfeervolle tuinen aanlegt of ambachtelijke producten maakt?

Dan wil je een professionele website met foto’s en teksten die de passie uitstralen waarmee jij je werk doet. Die jouw doelgroep aanspreekt en raakt. Een website waarmee jij je kan onderscheiden van de rest, omdat jouw energie erin zit.

Je website moet gebruiksvriendelijk en goed vindbaar zijn. En natuurlijk voldoen aan de huidige regelgeving voor AVG en privacy. Je wilt ook dat je website betaalbaar is en klanten aantrekt, zodat je de investering snel terugverdient.

Laat je complete website verzorgen

Als webdesigner, fotograaf, (visual) storyteller en intuïtief schrijver – met een sterke affiniteit met jouw vakgebied – kan je door mij jouw complete website laten verzorgen.

Jouw persoonlijke verhaal

We gaan in gesprek en daarbij stem ik me af op jouw persoonlijke verhaal en je energie die daar doorheen stroomt. Samen komen we tot een unieke, op maat gemaakte website die weerspiegelt wie je bent, wat je doet en voor wie je dat doet.

Zowel het bouwen van je website, fotograferen van het beeldmateriaal als het schrijven van de webcontent kan je aan mij toevertrouwen. Wil je een stijlvol en minimalistisch logo? Ook dat kan ik voor je verzorgen.

Elegant en rustig, want ‘less’ is vaak ‘more’

Mijn stijl: elegante, rustige websites met less-is-more vormgeving, sfeervolle fotografie, persoonlijk geschreven webcontent, oog voor detail en een professionele uitstraling.

Meer weten over mijn werkwijze bij het realiseren van je website? Check de veelgestelde vragen.

Wil je kennismaken en een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Wil je kennismaken en een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Patricia Lärche - tuinfotografie
Patricia Lärche - tuinfotografie
Patricia Lärche - tuinfotografie
Patricia Lärche - tuinfotografie_04