OVER MIJ

OVER MIJ

Hallo! Ik ben een veelzijdig ‘creatief’ met een sterke honger naar alles wat te maken heeft met een bewuste lifestyle.

Altijd nieuwsgierig naar alle stromen die de mens voeden, niet alleen fysiek, maar ook emotioneel, mentaal en spiritueel. De natuur is mijn belangrijkste inspiratiebron.

De wereld mooier, gezonder en bewuster maken

Van jongs af aan wil ik de wereld om me heen mooier maken. Daarom werk ik graag samen met andere ‘soulpreneurs’, bezielde ondernemers met een missie. Dit doe ik door voor ze te fotograferen, teksten te schrijven, grafische ontwerpen te maken en websites te bouwen.

Dromen verwezenlijken

Zo dicht mogelijk bij mijn ware natuur leven en ondernemen, daar ligt mijn focus. En elke dag een stap te zetten die me dichter bij het verwezenlijken van mijn dromen brengt.

Verhalen vertellen

In de samenwerking met zelfstandig ondernemers luister ik naar hun verhaal, tune in op wat ze uniek maakt. Of dat nu gaat over gezondheid en coaching, interieur en lifestyle, of duurzaamheid en natuurbehoud, juist de diversiteit van hun werk spreekt me aan. Ik vind het mooi om te zien hoe ieder in zijn eigen vakgebied probeert de levenskwaliteit van anderen te verhogen. En dat ik hun verhalen mag vertalen naar passende tekst en foto’s voor hun doelgroep.

Een leven lang leren

Ik zie het leven als een grote leerschool, waar je nooit uitgeleerd raakt. Naast mijn werk ga ik graag de natuur in, bezoek concerten van klassiek tot ethnic house en vind ik het leuk om te schrijven en te dichten. In de toekomst zie ik mezelf nog weleens een boek uitbrengen en reizen naar bijzondere (kracht)plekken in de natuur.

Genoeg over mij, vertel eens iets over jezelf!

Zullen we samen een mooi project realiseren?

Zullen we samen een mooi project realiseren?

Patricia Lärche met hond Lola
Patricia Lärche - thee
Patricia Lärche - varen
Patricia Lärche