OVER MIJ

OVER MIJ

Hallo! Ik ben een veelzijdig ‘creatief’ met een sterke honger naar alles wat te maken heeft met bewust leven.

Altijd nieuwsgierig naar alle stromen die de mens voeden, niet alleen fysiek, maar ook emotioneel, mentaal en spiritueel. De natuur is mijn belangrijkste inspiratie- en hulpbron.

De wereld mooier, gezonder en bewuster maken

Van jongs af aan wil ik de wereld om me heen mooier maken. Daarom werk ik graag samen met andere ‘soulpreneurs’. Bezielde ondernemers met een missie. Dit doe ik door voor ze te fotograferen, teksten te schrijven, grafische ontwerpen te maken en websites te bouwen.

Daarnaast ben ik sinds 2017 op het pad van het ‘werken’ met helende energie als intuïtief energetisch coach. Deze nieuwe wending in mijn leven is nog volop in ontwikkeling. Ik zet het in bij het helder weergeven van het verhaal en de energie van de ondernemers voor wie ik (web)content maak.

Dromen verwezenlijken

Zo dicht mogelijk bij mijn ware natuur leven en ondernemen, daar ligt mijn focus. En elke dag een stap te zetten die me dichter bij het verwezenlijken van mijn dromen brengt.

Verhalen vertellen

In de samenwerking met andere zelfstandig ondernemers luister ik naar hun verhaal, tune in op wat ze uniek maakt. Het maakt niet uit hoe ze de levenskwaliteit van anderen verhogen, juist de diversiteit van hun werk spreekt me aan. Ik vertaal hun verhalen naar passende teksten en foto’s voor hun doelgroep.

Tien jaar geleden volgde ik een HBO-opleiding tot fotografisch vormgever. Pas jaren later voelde ik me echt fotograaf. Om dit vak te kunnen belichamen moest ik schijnbaar eerst een jaar de opleiding tot levenstherapeut volgen bij School of Life. Ook de mooie lessen die ik leer bij bewustzijnsleraar Antoon Verwer van Bewustwordingscentrum Het Inzicht helpen mij hierbij.

Een leven lang leren

Ik zie het leven als een grote leerschool. Naast dit alles word ik geïnspireerd door slow living, het in ere herstellen van de ‘the divine feminine’ energie (in balans met de ‘the divine masculine’ energie), schrijven en dichten. In de toekomst zie ik mezelf het liefst boeken schrijven en meer reizen, vooral naar bijzondere (kracht)plekken in de natuur.

Genoeg over mij, vertel eens iets over jezelf!

Zullen we samen een mooi project realiseren?

Zullen we samen een mooi project realiseren?