FOTOGRAFIE: JOUW VERHAAL IN BEELD

FOTOGRAFIE: JOUW VERHAAL IN BEELD

Wil jij jouw persoonlijke verhaal laten omzetten in mooie beelden? Foto’s die vertellen wie je bent, wat je doet, of wat je visie of je passie is?

Sfeervol beeldmateriaal van je product(en) of dienst(en). Een informeel familieportret of een professioneel zakelijk portret. Een complete reportage van je bedrijf.

Als freelance fotograaf en visual storyteller kan ik je daarbij helpen. Mijn specialisatie is (bedrijfs)portret-, sfeer- en foodfotografie. Ik luister naar wat jij met je bedrijf wilt uitstralen en vertaal dat naar aansprekend beeldmateriaal.

Het resultaat is een plaatje dat klopt met het verhaal en de sfeer die jij wilt overbrengen.

Sprekend en ingetogen

Mijn stijl is sprekend en ingetogen. Voor het meest natuurlijke resultaat werk ik uitsluitend met daglicht. Elke fotoshoot is maatwerk en komt in goed overleg tot stand. Samen bepalen we de locatie, bijvoorbeeld thuis, op het werk of buiten.

Als je wilt kan ik ook je geschreven content, zoals webteksten, blogs en nieuwsbrieven en een stijlvol logo verzorgen.

Waarmee kan ik jou van dienst zijn?

Waarmee kan ik jou van dienst zijn?

voor zpp’ers, freelancers en mkb’ers

Een ruim 2 uur durende reportage shoot van jezelf en de producten of diensten die je levert. Ik luister naar wat jij wilt uitstralen en vertaal dat naar sprekende beelden. Resultaat: een ‘plaatje’ dat past bij jouw verhaal en de energie van je bedrijf.

Te boeken vanaf 249 euro exclusief btw.

© 2019 Patricia Lärche - Fair Beauty schoonheidssalon

voor zakelijke klanten

Een social media shoot waarmee jij stralend voor de dag komt. De 1 uur durende fotoshoot vindt plaats op een passende locatie. We werken met daglicht voor een natuurlijk resultaat. Persoonlijk, professioneel, sprankelend.

Te boeken vanaf 149 euro exclusief btw.

voor natuurliefhebbers

Wil je foto’s laten maken op een van je lievelingsplekken in de buitenlucht? Kies voor een natuurportret. Deze shoot is ook erg leuk als je zelf, of je kind, met de hond op de foto wilt. Een natuurportret laten maken kan van april tot oktober.

Te boeken vanaf 125 euro inclusief btw.

voor particulieren

Een sprankelend portret van jou. Je bent op je mooist als je puur jezelf bent. Laat je kind fotograferen, leuk voor nu en voor later. Mijn stijl is sprekend en ingetogen, de fotoshoot gezellig en ongedwongen.

Te boeken vanaf 99 euro inclusief btw.

voor ondernemers en ambachtslieden

Kies voor sfeervol reclamemateriaal van je producten. Alles gefotografeerd in dezelfde sfeer, passend bij de huisstijl. Maak je kunst, sieraden, handgemaakte producten, etc.? Ik denk graag met je mee over de visual storytelling.

Te boeken vanaf 249 euro exclusief btw.

voor restaurants, lunchrooms, etc.

Jouw culinaire creaties aantrekkelijk in beeld gebracht. Smakelijke foto’s van je gerechten als reclamemateriaal voor je restaurant of lunchroom. Zorg ervoor dat bezoekers van je website en social media alvast trek krijgen.

Te boeken vanaf 249 euro exclusief btw.

Zullen we samenwerken en jouw verhaal verbeelden?

Zullen we samenwerken en  jouw verhaal verbeelden?

Patricia Lärche - thee
Patricia Lärche - Janskeramiek
Patricia Lärche - boom
Patricia Lärche - thee
Patricia Lärche - appels plukken
Patricia Lärche - salade met appel